Adverteren winkels en bedrijven op De Babysite

De Babysite heeft letterlijk de baby gerelateerde winkels en bedrijven van Nederland in kaart gebracht. Waar in Nederland je ook bent, je kunt hier ter plekke het bedrijf naar keuze zoeken.

Elk bedrijf heeft hierin de mogelijkheid om zichzelf te promoten. Bekijk hier een voorbeeld zoals wij Baby plus te Hoorn weergeven.

Ben je winkelier? Dan is het zelfs mogelijk om jouw winkel op 'merk(en)' en subbranche te kunnen laten vinden. Zo maak je jouw winkel nog unieker in jouw regio.

Pakket 1

Het standaardpakket voor elke winkel of bedrijf. In dit pakket wordt de statutaire naam van je bedrijf en de NAW gegevens opgenomen in onze kaart. De bezoeker kan je bedrijf 'statisch' vinden in de hoofdbranche 'alle branches'.
Dit pakket is gratis en geldt voor elk babygerelateerd bedrijf in Nederland.

Pakket 2

In dit pakket gaan wij jouw bedrijf promoten middels een gewenste URL naar de website van je bedrijf, het logo van je bedrijf en een kort en bondige presentatie van je bedrijf. Ook wordt je bedrijf vindbaar in de hoofdbranche 'Alle winkels en bedrijven'
Dit pakket kost EUR 7,- p.m.

Pakket 3

Naast alles van pakket 2 gaan we je bedrijf uitgebreid promoten, uiteraard in overleg. Je bedrijf wordt extra goed vindbaar doordat het wordt opgenomen in de juiste hoofdbranches en maximaal 2 subbranches. In dit pakket komen ook de merken aan bod, je kunt je bedrijf laten vinden op merken die je verkoopt. Maak je uniek en geef ons maximaal 5 van je topmerken door!
Dit pakket kost EUR 13,- p.m.

Pakket 4 - Beste keuze!

Naast alles van pakket 3 maken we je bedrijf het best vindbaar. Je kunt kiezen uit alle hoofd- en subbranches en maar liefst 10 merken!
Dit pakket kost EUR 17,- p.m.

Pakket 5

Naast alles van pakket 4 kun je hier je bedrijf met 20 merken laten vinden en heb je recht op vermelding van je webshop in de webshop omgeving van De Babysite met 1 extra categorie!
Dit pakket kost EUR 23,- p.m.


Alle prijzen zijn exclusief BTW en dienen per jaar vooruit betaald te worden.

KvK 67269990
BTW NL191284919B02
DeBabysite, onderdeel van
Tweedex Handelsonderneming
De Corantijn 53 | 1689 AN | Zwaag