Adverteren leveranciers op De Babysite

De Babysite heeft voor leveranciers (merken) ook een mogelijkheid om te adverteren. Niet zomaar lukraak, wat als vervelend kan worden ervaren door een potentiële klant, maar keihard gericht!

Ook in de babybranche zijn er erg veel (theoretische) onderwerpen die door (praktische) artikelen worden ondersteund, opgelost of worden vergemakkelijkt.
Bijvoorbeeld op de pagina 'Veilig met je kindje op de fiets' worden door ons een aantal artikelen gepromoot. In dit geval met vermelding van het merk en het type zodat de potentiële klant direct op de hoogte is.

Voor deze vorm van adverteren vragen wij een bijdrage.

Vermelding leverancier / merk EUR 7,- p.m.

Het aangeleverde logo, een foto of tekst met gewenst URL wordt in overleg geplaatst. Van tevoren wordt bepaald hoe vaak en op welke plek/pagina's de gewenste vermeldingen voorkomen. Komt de naam van de leverancier/het merk in logo, foto of tekst (allen incl. gewenste URL) bijvoorbeeld 5 keer voor dan zijn de kosten EUR 35,- p.m.

In principe is deze vorm van adverteren statisch voor minimaal 1 jaar. In overleg met adverteerder kunnen tussentijdse aanpassingen uitgevoerd worden.

Een leverancier / merk kan ook zonder expliciete vermelding op een pagina adverteren. Bijvoorbeeld met verzorgingsartikelen die betrekking hebben op een informatieve pagina. Ook hiervoor geldt EUR 7,- p.m. per vermelding.

Alle prijzen zijn exclusief BTW en dienen per jaar vooruit betaald te worden.
KvK 67269990
BTW NL191284919B02
DeBabysite, onderdeel van
Tweedex Handelsonderneming
De Corantijn 53 | 1689 AN | Zwaag