Doelstelling DeBabysite.nl

Het doel van de babysite is om alle mensen te bereiken die zwanger willen worden, zwanger zijn, gaan bevallen, pas een bevalling achter de rug hebben en een baby hebben.
Dit is natuurlijk een onmogelijke opgave. De babybranche is immers al jaren één van de meest gezochte onderwerpen in zoekmachines zoals Google.
Als we ‘het doel - alle’ veranderen naar ‘doelstelling - zo veel mogelijk’ is het ineens geen onmogelijke opgave maar een goed uitgangspunt waar we uw winkel of bedrijf graag bij willen betrekken.

Hoe zorgt DeBabysite.nl voor steeds meer website bezoekers?

DeBabysite.nl heeft een constante Facebook campagne waarin we iedere Facebooker (in de doelgroep) in Nederland en België kunnen bereiken. Dit levert enorm veel respons en bezoekers op. Als er voldoende winkels, bedrijven en webshops zich hebben aangemeld bij DeBabysite.nl zullen we ook de ‘Winkelen’ bel (promotie omgeving winkels, bedrijven en webshops) op Facebook gaan promoten en alle bezoekers naar de winkels en bedrijven (desnoods in de eigen regio) laten zoeken. Uw winkel, bedrijf of webshop wordt dan ook getoond en gepromoot!
Hoe dat werkt leest u verderop in dit artikel.

Ook werkt DeBabysite.nl volgens een ‘Search Engine Optimalisation’ proces. Zo’n zoekmachine optimalisatie proces is niet zomaar gemaakt, dit is een dagelijks maar langzaam proces en houdt nooit op! Hoe meer mensen DeBabysite.nl bezoeken en tijd op de site doorbrengen, hoe beter dit proces gaat werken met vanzelfsprekend een hogere ranking per pagina in de zoekmachines.
DeBabysite.nl is nog maar net actief en heeft nu al een hoge ranking!
Zo staan de zoektermen ‘Babywinkels in de buurt’ en ‘Babyziektes’ al op de eerste pagina in Google.
En dit is nog maar het begin……

Des te meer winkels, bedrijven en webshops zich aanmelden bij DeBabysite.nl (bijvoorbeeld om elkaars websites te linken, daar is Google dol op), hoe beter uw site en DeBabysite.nl gevonden worden met uiteindelijk meer bezoekers voor iedereen!
Wat maakt DeBabysite.nl uniek?
Allereerst de ‘kinderlijk eenvoudige’ opzet, menustructuur en schrijftaal. Iedereen snapt het en vindt wat hij of zij zoekt.

Daarnaast heeft Debabysite.nl een unieke module ontwikkeld voor winkels, bedrijven en webshops in de branche. Lees verder op de volgende bladzijden.

Winkels en bedrijven op DeBabysite.nl

Op de homepage van DeBabysite.nl kunnen de bezoekers op de ‘winkelen’ knop klikken. Deze knop (belletje) vraagt subtiel de aandacht door constant van kleur te veranderen. Hierna krijgen de bezoekers de keuze om te zoeken naar winkels en bedrijven of webshops.
Vaak weten inwoners van een regio niet eens welke baby gerelateerde winkels en bedrijven in de regio gevestigd zijn en wat ze doen. Een onafhankelijk totaal overzicht is dan ook wat DeBabysite.nl heeft gemaakt. Een kaart van Nederland (België volgt in 2018) met vermelding van alle baby gerelateerde winkels en bedrijven. Tot nu toe hebben wij winkels, new born fotografen en pretecho studio’s opgeleverd. De rest volgt langzaam vanzelf.

Uw winkel of bedrijf is eenvoudig gevonden door uw doelgroep: zoom in of klik op de gewenste regio en kies de branche en/of sub branche. Als voorbeeld hanteren we ‘babywinkels’. Alle betreffende winkels in de regio verschijnen in beeld als markering. Omdat uw doelgroep (lees doelstelling DeBabysite.nl) ofwel uw potentiële klant wilt weten welke winkels zich in de regio bevinden zal de markering dan ook telkens worden aangeklikt om te zien welke winkel of bedrijf hier ‘onder zit’. Uw bedrijfsnaam en adresgegevens verschijnen in beeld. Uw potentiële klant krijgt hier de mogelijk om naar uw ‘eigen’ DeBabysite.nl pagina te gaan voor veel meer informatie van uw winkel, de inhoud van deze pagina stellen we samen op. (zie voorbeeld…)

Uw winkel of bedrijf kan ook in meerdere branches maar vooral sub branches worden getoond, wel zo handig als u verschillende producten in meerdere categorieën verkoopt. Het switchen tussen alle mogelijkheden werkt razend snel. Heeft uw potentiële klant de gewenste regio ingezoomd en worden alle speelgoedwinkels bekeken? Bij keuze naar alle winkels voor autostoeltjes wordt direct de kaart aangepast en ziet de klant direct uw winkel op uw locatie.

Nog een uitermate unieke onderscheidingsmethode is de ‘merken module’. In de kaart kan door uw klant ook worden gezocht naar alle winkels die een bepaald merk vertegenwoordigen of verkopen. In de regio maar natuurlijk ook door heel Nederland. Als een klant bijvoorbeeld een kinderwagen zoekt van een bepaald merk dan wordt er direct een overzicht getoond van alle winkels die dat merk verkopen in de ‘kinderwagen’ sub branche. Perfect gefilterd (onderin de trechter) met 100% weergave van uw winkel!

Wij zullen uw winkel of bedrijf op deze manier blijvend promoten in elke commerciële uiting van DeBabysite.nl.

Webshops op DeBabysite.nl

Op de homepage van DeBabysite.nl kunnen de bezoekers op de ‘winkelen’ knop klikken. Deze knop (belletje) vraagt subtiel de aandacht door constant van kleur te veranderen. Hierna krijgen de bezoekers de keuze om te zoeken naar winkels en bedrijven of webshops.

Voor webshops heeft DeBabysite.nl een sterke omgeving ontwikkeld waarin een webshop zich kan profileren in elke gewenste categorie (sub branche). Het logo van de webshop is ook direct de URL naar de shop. Een webshop kan zich ook in meerdere categorieën profileren zoals bijvoorbeeld in Kinderkamers, Speelgoed, Autostoelen, Woonaccessoires en Outlet/Sale. Alle variaties zijn mogelijk en het switchen tussen de categorieën werkt razendsnel.

Voor de bezoekers van DeBabysite.nl (uw potentiële klanten) is het niet meer nodig het web af te struinen om leuke, goede en betrouwbare webshops te zoeken, dat hebben wij al voor ze gedaan.

Wij zullen uw webshop op deze manier blijvend promoten in elke commerciële uiting van DeBabysite.nl.